221
Υλικά
- μελιτζάνες φλάσκες 3 τμχ
- μακαρόνια 1 πκτ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- σάλτσα ντομάτας 1 τμχ
- ζάχαρη 1 κγ
- σκόρδο 2 σκελ
Πάρε όλα τα λαχανικά και πλύνε τα καλά. Ξεφλούδισε 2 σκελίδες σκόρδο και κόψε τα ντοματίνια στη μέση- αν είναι κάποια πιο μεγάλα, κόψε τα σε πιο μικρά κομμάτια. Στη συνέχεια, πάρε ένα βαθύ τηγάνι, βάλε λίγο λάδι και άναψε το μάτι της κουζίνας. Κόψε τις μελιτζάνες και τις πιπεριές σε κυβάκια.
Tip: Αν φοβάσαι μη βγάλουν πίκρα οι μελιτζάνες, ρίξε λίγο αλάτι και άφησε τες στο τρυπητό για περίπου μια ωρίτσα να ξεπικρίσουν (εγώ τις βάζω απευθείας)
Tip: Αν φοβάσαι μη βγάλουν πίκρα οι μελιτζάνες, ρίξε λίγο αλάτι και άφησε τες στο τρυπητό για περίπου μια ωρίτσα να ξεπικρίσουν (εγώ τις βάζω απευθείας)
Διάβασε τη συνταγή στο www.ediva.gr