by admin

Βίδες με μανιτάρια Bourguignon

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το μοσχάρι Bourguignon είναι ένα δημοφιλές παραδοσιακό πιάτο της Γαλλίας που γίνεται με κρέας, κόκκινο κρασί, κρεμμυδόπουλα κ μανιτάρια. Εγώ απλά αφαίρεσα το μοσχάρι και κράτησα τα υπόλοιπα υλικά κι έγινε ένα φαγάκι μούρλια!
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το theveggiesisters.gr