54
Υλικά
- ψωμί 2 φέτ
- σκόρδο 4 σκελ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- ελιές 12 τμχ
- λιαστές ντομάτες 6 τμχ
- ξύδι βαλσαμικό 1 κγ
- αλάτι -
- μαύρο πιπέρι -
- ζυμαρικά 250 γρ
- φιογκάκια 250 γρ
- πένες 250 γρ
- παρμεζάνα -
- μπρόκολο 1 τμχ
Έγινε ένα χορταστικό και νόστιμο πιάτο με το γήινο ρομανέσκο, τις αλμυρές ελιές, τα κριτσανιστά κρουτόνς και τις γλυκιές λιαστές ντομάτες, με ποικιλία υφών και διακριτές γεύσεις που συνδυάστηκαν αρμονικά.
Το καθημερινό μαγείρεμα πάντα είναι καλύτερο την άνοιξη, δεν νομίζετε;
Το καθημερινό μαγείρεμα πάντα είναι καλύτερο την άνοιξη, δεν νομίζετε;
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com