96
Υλικά
- φιογκάκια 500 γρ
- μανιτάρια 300 γρ
- κατίκι 200 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ελαιόλαδο 3 κγ
- ξύδι βαλσαμικό 1 κσ
- φιογκάκια 500 γρ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
Υλικά: (για 4 άτομα) 500 γρ. φιογκάκια 300 γρ. βωλίτες φρέσκοι 200 γρ. κατίκι Δομοκού 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 3 κ.γ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο 500 γρ. φιογκάκια ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο αλάτι πιπέρι λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Διάβασε τη συνταγή στο www.agriamanitaria.gr