69
Υλικά
- κέιλ 70 γρ
- δυόσμος 15 φύλλα
- ελαιόλαδο 7 κσ
- κουκουνάρι 65 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- κεφαλοτύρι 45 γρ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- φουσίλι 500 γρ
- λεμόνι 10 φέτ
Το πέστο ήταν μυρωδάτο και φρεσκότατο, αλμυρό με γλυκόπικρες νότες από το kale, και η προσθήκη στο τελικό πιάτο λίγης ψιλοκομμένης φλούδας από σπιτικό παστό λεμόνι χάρισε οξύτητα, ισορροπώντας έτσι τις γήινες και χορταρένιες γεύσεις του πέστο.
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com