349
Υλικά
- γαλοπούλα 0.5 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 4 σκελ
- ντοματοπελτές 2 κσ
- κρασί 1 ποτ κρασ
- γαρύφαλλο 1 πρέζα/ες
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- κανέλα 1 πρέζα/ες
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- ζάχαρη 0.25 κγ
- χοντρά μακαρόνια 500 γρ
- βούτυρο 2 κσ
- μαγειρικό λίπος 2 κσ
- κεφαλοτύρι 1 φλ
Παρ' όλο που η γαλοπούλα έχει πολύ καλό και υγιεινό κρέας, δεν συνηθίζουμε να την μαγειρεύουμε, παρά μόνο τα Χριστούγεννα, γιατί δεν αρέσει τόσο πολύ, σε όλους.
Αν όμως την κάνουμε κοκκινιστή με χοντρά μακαρόνια, σίγουρα για τους περισσότερους από μας, θα γίνει αγαπημένη.
Αν όμως την κάνουμε κοκκινιστή με χοντρά μακαρόνια, σίγουρα για τους περισσότερους από μας, θα γίνει αγαπημένη.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com