by admin

Γιουβέτσι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Γιουβέτσι σημαίνει πήλινο τσουκάλι και παραδοσιακά φτιάχνεται σε τέτοιο σκεύος. Όμως γίνεται εξίσου υπέροχο και νόστιμο σε γάστρα μεταλλική ή και ταψί.Υλικά 1.200 γραμμ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 1/2 φλ. τσαγ. ελαιόλαδο 1/4 φλ. τσαγ. ελαιόλαδο έξτρα 1 μικρό κρεμμύδι ολόκληρο 3 σκ. σκόρδο 1 καρότο 1 κομμάτι πράσο 1/2 φλ. τσαγ. λευκό ξηρό κρασί 1 κιλό ντομάτες τριμμένες 1 κ.γλ. ζάχαρη 500 γραμμ. κριθαράκι χοντρό αλάτι φρεσκοτριμμένο ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: γιουβέτσι, μοσχάρι γιουβέτσι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το delicieuses.forumotion.net