144
Υλικά
Ο all time classic συνδυασμός ζυμαρικού με κιμά αρέσει σε μικρά και μεγάλα παιδιά από 3 μέχρι 103 ετών. Το σχήμα του ζυμαρικού μόνο αλλάζει. Τα κανελόνια ,όπως λένε και οι οδηγίες του πακέτου ,συνήθως δεν τα βράζουμε πριν τα βάλουμε στο φούρνο. Τα γεμίζουμε ωμά και βάζουμε τα κατάλληλα υγρά μέσα στο πυρέξ για να βράσουν στον φούρνο . Εγώ που είμαι αντιδραστικό στοιχείο, τα βράζω 2 λεπτά σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά. Έτσι γεμίζονται ευκολότερα και κρατάνε πιο πολύ το σχήμα τους ....
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovefood.gr