Καρμπονάρα (Αυθεντική)

Καταχωρήθηκε στις 28/04/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Αν νομίζουμε ότι τις περισσότερες φορές που παραγγέλνουμε καρμπονάρα σε κάποιο ιταλικό εστιατόριο (της Αθήνας) τρώμε την γνήσια, τότε μάλλον έχουμε λανθασμένη εντύπωση. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αυτό που τρώμε δεν είναι νόστιμο. Απλά το πιο πιθανό είναι ότι απέχει από την αυθεντική ιταλική καρμπονάρα που ετοιμάζεται μόνο με χτυπημένα αυγά, παρμεζάνα, μπέικον και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι κι η οποία είναι ελαφριά και λίγο μόνο κρεμώδης αφού δεν κατακλύζεται από την κρέμα γάλακτος...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.dailycious.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις