31
Υλικά
- ελαιόλαδο 1.5 κγ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 4 σκελ
- λευκό κρασί 0.25 φλ
- ντοματάκια 1 κονσέρβα
- μαϊντανός 3 κσ
- κάπαρη 1 κσ
- ρίγανη 0.5 κγ
- βασιλικός 0.5 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- μαύρο πιπέρι -
- κόκκινο πιπέρι 1 πρέζα/ες
- γαρίδες 500 γρ
- κριθαράκι 1 φλ
- φέτα 0.5 φλ
Το κριθαράκι αποτελεί μια νοστιμότατη βάση για ένα αυθεντικά ελληνικό συνδυασμό γαρίδας, ντομάτας και φέτας. Σερβίρεται και ωε παράπλευρο πιάτο, αν παραλείψουμε τις γαρίδες και στραγγίξουμε τις ντομάτες πριν τις χρησιμοποιήσουμε...
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr