64
Υλικά
- λαζάνια 18 τμχ
- κεφαλοτύρι 0.5 φλ
- τυρί κρέμα 300 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- φρυγανιά 4 κσ
- βασιλικός -
- δυόσμος -
- πιπέρι -
- ντομάτα 1 κιλ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- βούτυρο 4 κσ
- αλεύρι 3 κσ
- γάλα 1 κιλ
- μοσχοκάρυδο 2 πρέζα/ες
- ανθότυρο 100 γρ
- φέτα 200 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- αλάτι -
18 λαζάνια 1/2 φλ. κεφαλοτύρι τριμμένο 300 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα Για τους κεφτέδες 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 4 κ.σ. τρίμμα φρυγανιάς ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο αλάτι πιπέρι 1 κιλό ψιλοκομμένες φρέσκες ντομάτες 4 κ.σ. ελαιόλαδο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr