46
Υλικά
- λαζάνια 1 πκτ
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- χυμός ντομάτας 400 γρ
- λάδι 5 κσ
- βούτυρο 2 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- λευκό κρασί 0.5 ποτ
- ζωμός βοδινού 0.5 ποτ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- μπαχάρι 2 κόκκοι
1 πακέτο λαζάνια
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
400 γρ. χυμό ντομάτας
5 κ.σ. λάδι
2 κ.σ. βούτυρο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο (λιωμένο)
½ ποτήρι λευκό κρασί
½ ποτήρι ζωμό βοδινού
1 ξυλάκι κανέλας
2 κόκκους μπαχάρι
Αλάτι – πιπέρι
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
400 γρ. χυμό ντομάτας
5 κ.σ. λάδι
2 κ.σ. βούτυρο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο (λιωμένο)
½ ποτήρι λευκό κρασί
½ ποτήρι ζωμό βοδινού
1 ξυλάκι κανέλας
2 κόκκους μπαχάρι
Αλάτι – πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookingbook.gr