195
Υλικά
- μακαρόνια 1 πκτ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- μαργαρίνη 5 κσ
- μαγειρικό λίπος 5 κσ
- σκόρδο 5 σκελ
- κεφαλοτύρι 2 φλ
- μυζήθρα 2 φλ
- παρμεζάνα 2 φλ
- αλάτι -
Αυτή είναι η πιο εύκολη μακαρονάδα που υπάρχει, μετά την παρμεζάνα.
Είναι πολύ εύκολη αλλά και γρήγορη, ενώ η γεύση του σκόρδου την κάνει πολύ ιδιαίτερη και γευστική, χωρίς όμως να «καίει».
Ότι πρέπει για τις νηστείες, ή όταν θέλουμε ένα πιάτο με λίγες θερμίδες.
Είναι πολύ εύκολη αλλά και γρήγορη, ενώ η γεύση του σκόρδου την κάνει πολύ ιδιαίτερη και γευστική, χωρίς όμως να «καίει».
Ότι πρέπει για τις νηστείες, ή όταν θέλουμε ένα πιάτο με λίγες θερμίδες.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com