72
Υλικά
- λιγκουίνι 500 γρ
- ασπρομανίταρα 500 γρ
- μανιτάρια πορτσίνι 10 γρ
- καρύδια 0.5 φλ
- σκόρδο 3 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 5 κσ
Είναι απίθανη, εύκολη, γρήγορη, ελαφριά κ ΠΡΕΠΕΙ να την φτιάξετε! Δεν χρησιμοποίησα ντομάτα. Θέλησα να πρωταγωνιστήσει απόλυτα το μανιτάρι. Αν βάλετε κ πορτσίνι, τότε η “ μανιταρίλα” θα είναι ακόμα πιο έντονη.
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr