87
Υλικά
- μοσχάρι 1.5 κιλ
- ντομάτα 6 τμχ
- κονκασέ 6 τμχ
- ντοματοπολτός 2 κσ
- σκόρδο 3 σκελ
- πάπρικα 1 κγ
- μοσχοκάρυδο 2 κόκκοι
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- μαργαρίνη 2 κσ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κριθαράκι 0.5 κιλ
- κασέρι 1 φλ
- κανέλα 1 κγ
Υλικά Μοσχαράκι 1 1/2 κιλό Ντομάτες 5 -6 τεμ ψιλοκομμένες φρέσκιες ή κον κασέ 1 κουτί Ντοματοπολτός 2 κουταλιές της σούπας Σκόρδο 3 σκελίδες Πάπρικα 1 κουταλάκι του γλυκού Μοσχοκάρυδο 2 κόκους Δάφνη 1 φύλλο Μαργαρίνη 2 κουταλιές της σούπας ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr