63
Υλικά
- λουκάνικα 800 γρ
- γάλα φρέσκο 1 λτ
- βούτυρο 100 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 175 γρ
- ρεγκάτο 150 γρ
- αυγά 2 τμχ
- κρόκοι 3 τμχ
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
- μουστάρδα 2 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- λευκό κρασί 100 ml
- ζωμός κοτόπουλο 400 ml
- κρέμα γάλακτος 50 ml
- φασκόμηλο 2 κσ
- βούτυρο 100 γρ
800 γρ. λουκάνικα Βιέννης Ιfantis 1lt φρέσκο γάλα 100 γρ. βούτυρο Lurpak 175 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 150 γρ. τυρί Arla Αυθεντικό Regato 2 αβγά 3 κρόκους αβγού ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο τριμμένο Αλάτι-πιπέρι 2 κ.σ. μουστάρδα με ρίγανη και θυμάρι Kalamata Papadimitriou 1 κρεμμύδι μικρό 1 κ.σ. ελαιόλαδο 100 ml λευκό ξηρό κρασί 400 ml ζωμό κοτόπουλου 50 ml Arla κρέμα γάλακτος 36% 2 κ.σ. φρέσκο φασκόμηλο 100 γρ. βούτυρο Lurpak Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr