ΝΙΟΚΙ ΜΕ ΚΙΜΑ ΑΛΑ ΡΟΜΑΝΙΟΛΑ (GNOCCHI CON RAGU ALLA ROMAGNOLA)

Καταχωρήθηκε στις 07/02/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Τα ιταλικά νιόκι πατάτας τα είχαμε πρωτοφτιάξει πριν λίγο καιρό για πρώτη φορά και μας είχαν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις (δείτε τη συνταγή εδώ). Έτσι, σήμερα, τα ξαναχρησιμοποιήσαμε σε μια μικρή διασκευή μιας πεντανόστιμης συνταγής από τη Ρομάνια της βόρειας Ιταλίας, με κιμά. Ουσιαστικά παραλείψαμε τα 50 γρ. μπέικον της συνταγής (για λόγους δίαιτας...) και προσθέσαμε λίγα μανιτάρια. Το πιάτο έχει ξεκάθαρη και σπιτική γεύση, χωρίς πολλά μπαχαρικά να καλύπτουν τη γεύση των υλικών. Συμπέρασμα: Αν βρίσκετε νιόκι πατάτας στα ψυγεία κανενός μεγάλου supermarket προτιμήστε τα! Βράζουν σχεδόν αμέσως και οι συνδυασμοί σάλτσας που τους ταιριάζουν είναι κυριολεκτικά άπειροι! Σίγουρα θα ενθουσιαστείτε όπως κι εμείς!

Διάβασε τη συνταγή στο https://shogunkitchen.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις