145
Αρώματα Άπω Ανατολής για σήμερα, αφού είναι η σειρά να δοκιμάσουμε ακόμη μια συνταγή από την ιαπωνική κουζίνα. Ράμεν, δηλαδή νούντλς, με στήθος κοτόπουλο, μαγειρεμένο με πράσινες πιπεριές, και φυσικά την απαραίτητη γλυκόξινη σάλτσα.
Επειδή τα υλικά της ιαπωνικής κουζίνας δεν είναι πάντα εύκολο να τα βρείτε στην Ελλάδα, μπορείτε να αντικαταστήσετε τα ράμεν με σταρένια νούντλς, το ξύδι από ρύζι με λευκό ξύδι ή μηλόξυδο, το σακέ με dry Martini bianco και το άμυλο απο πατάτα με άμυλο καλαμποκιού (corn flour).
Επειδή τα υλικά της ιαπωνικής κουζίνας δεν είναι πάντα εύκολο να τα βρείτε στην Ελλάδα, μπορείτε να αντικαταστήσετε τα ράμεν με σταρένια νούντλς, το ξύδι από ρύζι με λευκό ξύδι ή μηλόξυδο, το σακέ με dry Martini bianco και το άμυλο απο πατάτα με άμυλο καλαμποκιού (corn flour).
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com