90
Υλικά
- κοφτό μακαρονάκι 0.5 κιλ
- ανθότυρο 300 γρ
- ψαρονέφρι 700 γρ
- ελαιόλαδο 80 ml
- ελαιόλαδο 1 κσ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- μαραθόσπορος 1.5 κγ
- κόλιανδρο 1.5 κγ
- γαρύφαλλο -
- μαϊντανός 1 ματσ.
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κόκκινο κρασί 80 ml
- φρυγανιά 1 κσ
- ελαιόλαδο 20 ml
- γιαούρτι αγελαδινό 500 γρ
- αυγά 3 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Ένα ιδιαίτερο παστίτσιο ετοιμάζει η Εύη Βουτσινά, ελαφρύτερο από το συνηθισμένο, όμως καθ’ όλα νόστιμο και λαχταριστό...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr