47
Υλικά
- κιμάς 500 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 4 σκελ
- ντομάτα 3 τμχ
- μαϊντανός 1 χούφτ
- πιπέρι -
- γαρύφαλλο -
- κανέλα -
- κόκκινο κρασί 1 φλ
- αλάτι -
- ζάχαρη -
- ελαιόλαδο -
- γάλα 1 λτ
- αυγά 1 τμχ
- αλεύρι 10 κσ
- γραβιέρα 1 χούφτ
- ελαιόλαδο -
- άσπρο πιπέρι -
- μοσχοκάρυδο -
- αλάτι -
- μακαρόνια 1 πκτ
- γραβιέρα 150 γρ
- κεφαλοτύρι 150 γρ
- ελαιόλαδο -
- πάπρικα -
- γαλέτα -
Ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά της ελληνικής κουζίνας που τρομάζει αρκετούς, αφενός λόγω του κόπου που έχει στην προετοιμασία και αφετέρου λόγω των πολλών θερμίδων... Η δική μας εκδοχή όμως, χωρίς να στερείται τίποτα σε γεύση, είναι και πιο εύκολη και με λιγότερες θερμίδες, καθώς περιέχει ελάχιστα αβγά και καθόλου βούτυρο! Δοκιμάστε τη και θα εκπλαγείτε!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.gr