93
Υλικά
- σαρδέλες 12 τμχ
- αντζούγιες 4 τμχ
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- ψωμί 15 γρ
- άνηθος 30 γρ
- μάραθος 30 γρ
- κουκουνάρι 20 γρ
- σουλτανίνα 20 γρ
- σαφράν 1.5 γρ
- λευκό κρασί 50 ml
- μαϊντανός 3 κλων
- ζωμός λαχανικών 50 ml
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Χαρακτηριστικά του πιάτου: Εύκολο πιάτο που η σάλτσα γίνεται παράλληλα με το βράσιμο των ζυμαρικών, αρκεί να έχετε προετοιμάσει τα υπόλοιπα υλικά από πριν. 10 λεπτά στη προετοιμασία και άλλα 10 περίπου για το μαγείρεμα της συνταγής. Χαρακτηριστικό της, είναι η έκπληξη ότι παρόλη τη χρήση σαρδέλας, δεν υπάρχει γεύση ψαρίλας στο τελικό πιάτο.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr