148
Υλικά
- λαζάνια 400 γρ
- γκούντα 250 γρ
- ρεγκάτο 250 γρ
- κασέρι 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 1 τμχ
- πάριζα 5 φέτ
- μπέϊκον 5 φέτ
- γάλα 1 λτ
- αλεύρι 7 κσ
- βούτυρο 3 κφτ κσ
- μαργαρίνη 3 κφτ κσ
- αυγά 3 τμχ
- μοσχοκάρυδο -
- αλάτι -
- πιπέρι κσ
- άσπρο πιπέρι -
- κεφαλοτύρι 4 κσ
Ένα διαφορετικός τρόπος, για να φτιάξουμε ένα "ζουμερό" και πολύ νόστιμο σουφλέ.
Είναι εύκολο στην παρασκευή του και με σίγουρη επιτυχία.Δοκιμάστε το και θα ενθουσιαστείτε με τη γεύση του.
Είναι εύκολο στην παρασκευή του και με σίγουρη επιτυχία.Δοκιμάστε το και θα ενθουσιαστείτε με τη γεύση του.
Σουφλέ με λαζάνια και κρέμα μπεσαμέλ...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com