29
Προσθέτουμε τον κιμά συνεχίζοντας το ανακάτεμα μέχρι να χάσει το κόκκινο χρώμα.Αφήνουμε να βράσει για 30 λεπτά ανακατεύοντας περιοδικά μέχρι να δέσει η σάλτσα.Σε αλατισμένο νερό που βράζει προσθέτουμε το σπαγγέτι και βράζουμε για 7-8 λεπτά ή όσο αναγράφεται στη συσκευασία.Στραγγίζουμε, ξεπλένουμε με ζεστό νερό στραγγίζουμε ξανά καλά και σερβίρουμε.Πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα ή κάποιο πικάντικο κεφαλοτύρι.Μπορούμε να ετοιμάσουμε τη σάλτσα από την προηγούμενη μέρα και να βράσουμε το σπαγγέτι ή όποιο άλλο ζυμαρικό εμείς επιλέξουμε όταν θέλουμε να σερβίρουμε.Αυτή η συνταγή προέρχεται απ
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr