86
Υλικά
- σπαγγετίνι 1 συσκ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- ντοματίνια 12 τμχ
- ντομάτα 1 τμχ
- κονκασέ 2 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- φασολάκια 250 γρ
- ελιές 0.5 φλ
- τόνος 1 κονσέρβα
- μαϊντανός 2 κσ
- κάπαρη 1 κσ
1 συσκευασία spaghettini integrale 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη 12 ντοματίνια κομμένα στη μέση (βελανίδια) 1 ντομάτα τριμμένη 2 συσκευασίες ψιλοκομμένες ντομάτες 4 κ.σ. ελαιόλαδο 250 γρ. φρέσκα ψιλά φασολάκια 1/2 φλ. ελιές φιλέτο 1 συσκευασία τόνος σε νερό 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 κ.σ. κάπαρη ψιλή λίγο αγουρέλαιο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr