79
Υλικά
- ταλιατέλες 200 γρ
- ασπρομανίταρα 3 τμχ
- ντοματίνια 10 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- θυμάρι 1 πρέζα/ες
- σουμάκ 1 πρέζα/ες
Μέχρι πρόσφατα δε χρησιμοποιούσα στη μαγειρική προϊόντα ολικής άλεσης συχνά, τελευταία όμως έχουν αρχίσει να με κερδίζουν. Έχουν πιο ελαφριά γεύση και είναι σαφώς πιο υγιεινά. Ταλιατέλες ολικής άλεσης μαγείρεψα για πρώτη φορά και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Σε συνδυασμό με τα ντοματίνια, τα μανιτάρια και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι βγήκε ένα πολύ γευστικό πιάτο.
Διάβασε τη συνταγή στο seasonsinajar.blogspot.com