215
Υλικά
- μακαρόνια 1 πκτ
- λαζάνια 1 πκτ
- αυγά 4 τμχ
- κρέμα γάλακτος 1 τμχ
- γάλα φρέσκο 1 λτ
- μπέϊκον 200 γρ
- τυρί 250 γρ
Η γιαγιά μου η Σπυριδούλα (της οποίας πήρα και το όνομα) είχε μεγάλη αγάπη για τη μαγειρική. Ο πουρές της, το ογκρατέν και το γλυκό βερίκοκο είναι απλώς ανεπανάληπτα. Δυστυχώς έφυγε χωρίς να μας αφήσει συνταγές για τα γλυκά του κουταλιού, αλλά χρόνια πριν σε μια επίσκεψή μου στο σπίτι της κατέγραψα τη συνταγή για το ογκρατέν της! Καιρός να την μοιραστώ μαζί σας!
Διάβασε τη συνταγή στο lilaspurplethoughts.blogspot.com