68
Σε ένα μπολ ρίχνουμε λάδι, ξύδι, αλάτι, πιπέρια, γιαούρτι και γάλα και χτυπάμε καλά ώστε να γίνει ένα ημίρρευστο ομοιογενές μείγμα. Στη συνέχεια ρίχνουμε και την παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά.Σε ένα μεγαλούτσικο μπολ, βάζουμε τα μισά από τα τορτελίνια μας, από πάνω τούφες από το μπρόκολο, τυριά, ζαμπόν και λίγο λιγότερο από το μισό της σάλτσας γιαουρτιού που φτιάξαμε.Συνεχίζουμε άλλη μία ίδια δόση με τα υπόλοιπα υλικά μας και καλύπτουμε με την υπόλοιπη σάλτσα.Στολίζουμε με ό,τι και όπως θέλουμε.. Εγώ διάλεξα κίτρινες και κόκκινες πιπεριές.Πριν το σερβίρουμε το αφήνουμε περίπου 2 ώρες στο ψυ
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com