by admin

Τραχανάς ξινός της γιαγιάς Βάγιας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Οι γιαγιάδες σίγουρα αποτελούν καλή πηγή παραδοσιακών συνταγών. Και κυρίως γεύσεων που τις έχουμε μάθει από μικροί. Μία από τις αγαπημένες μου γεύσεις είναι ο τραχανάς. Αναφέρομαι στον ξινό τραχανά, γιατί υπάρχει και ο γλυκός. Για να δούμε πώς τον κάνει η γιαγιά μου η Βάγια.Υλικά για 2 μερίδεςμισή κούπα ξινό τραχανά λίγο ελαιόλαδοαλάτιφέταμερικές φέτες ψωμίΡίχνουμε στην κατσαρόλα λίγο λάδι με μισή κούπα τραχανά για να κάψει περίπου σε ένταση 9/12 (ρυθμίζουμε ανάλογα με την κουζίνα).Ανακατεύουμε τον τραχανά μέχρι να ψιλοκοκκινήσει. Είναι σημαντικό να τον ανακατεύουμε γιατί ο τραχανάς
Διάβασε τη συνταγή στο laxanokitsos.blogspot.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: τραχανάς

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το laxanokitsos.blogspot.com