214
Ας μαγειρέψουμε τώρα ένα φαγάκι όνειρο! Το έφτιαξα την Κυριακή του Πάσχα και μας ενθουσίασε όλους, κρεατοφάγους και μη! Αντί για κιμά έβαλα μελιτζάνες αρωματισμένες με πολύ βασιλικό και σκόρδο. Προτίμησα να μην τις μαγειρέψω μαζί με την σάλτσα για να μην παπαριάσουν. Τις πέρασα από το τηγάνι και μετά τις έριξα στην έτοιμη σάλτσα εκτός φωτιάς. Μια vegan ελαφριά μπεσαμέλ ήρθε σαν επιστέγασμα και το φαγάκι μας έγινε ένα υπέροχο μαμαδίστικο φαγάκι!
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr