179
Υλικά
- μακαρόνια 500 γρ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- σκόρδο 5 σκελ
- ρίγανη 1 κγ
- θυμάρι 1 κγ
- βασιλικός 2 κσ
- μπούκοβο 0.5 κγ
- καπνιστή πάπρικα 1 κσ
- γαρίδες 1 κιλ
- ασπρομανίταρα 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- γάλα εβαπορέ 250 ml
- παρμεζάνα 1 ποτ
- μοτσαρέλα 1.5 ποτ
υλικά 500γρ μακαρόνια 5 κουταλιές ελαιόλαδο 5 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 κουταλάκι γεμάτο ρίγανη 1 κουταλάκι γεμάτο θυμάρι 2 κουταλιές φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο 1/2 κουταλάκι μπούκοβο 1 κουταλιά γεμάτη καπνιστή πάπρικα αλάτι πιπέρι 1 κιλό μικρές γαρίδες καθαρισμένες 250γρ μανιτάρια άσπρα σε φετάκια 250ml κρέμα γάλακτος 250ml γάλα εβαπορέ ελαφρύ 1 ποτήρι παρμεζάνα τριμμένη 1 1/2 ποτήρι μοτσαρέλα τριμμένη
Διάβασε τη συνταγή στο pepiskitchen.blogspot.com