by gastronomos

Ζυμαρικά με κολοκύθι, δυόσμο και ανθότυρο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Εύκολο, νόστιμο και ιδιαιτέρως αρωματικό το πιάτο που μας προτείνει ο σεφ Ανδρέας Λαγός. Υλικά 500 γρ. ριγκατόνι ή άλλα ζυμαρικά της αρεσκείας μας 60 ml ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδου, σε φετάκια 3 μέτρια κολοκυθάκια, χοντροτριμμένα στον τρίφτη 1 φλιτζ. τσαγιού ανθότυρο, λιωμένο με το πιρούνι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Συνταγή από Ανδρέας Λαγός

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr