47
...Αυτο που μου άρεσε στη ζύμη, πλην της υπέροχης υφής της, είναι το πόσο γρήγορα φουσκώνει, το ότι έχει μόνο ένα αυγό και ελάχιστη ζάχαρη αλλά και η προσθήκη από σιρόπι καραμέλας, φυσικά σπιτικό, το οποίο του δίνει, συν τοις άλλοις, ένα υπέροχο άρωμα. Φυσικά διαφοροποίησα κάπως τη συνταγή τόσο στα υλικά και στις αναλογίες,εφόσον ήθελε το σιρόπι από το ράφι του Σ/Μ, όσο και στον τρόπο επεξεργασίας της ζύμης εφόσον η δική μου προοριζόταν για το φούρνο και όχι για την φριτέζα. Χάρη στο σιρόπι η ζυμη μένει για μέρες φρέσκια παρα την προσθήκη αρκετού θα λεγα βουτύρου και την κάπως μεγάλη ποσότητα μαγιας από την οποία όμως δεν θα πάρετε χαμπάρι....
Διάβασε τη συνταγή στο royal-coconut.blogspot.com