97
Υλικά
- πορτοκαλάδα 1.5 λτ
- ελαιόλαδο 0.5 κούπα/ες
- κανέλα 1.5 κγ
- βανίλια 0.5 κγ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- καστανή ζάχαρη 3 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- καλαμποκάλευρο 180 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 320 γρ
- μαγιά ξερή 1 φακ
Με μία ζύμη, που ετοιμάστηκε στον αρτοπαρασκευαστή, όσο έκανα κάτι άλλο (σιδέρωμα στην συγκεκριμένη περίπτωση) έφτιαξα δύο διαφορετικά πράγματα.
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com