Σπιτικό «φύλλο κρούστας» της Χρύσας

Καταχωρήθηκε στις 16/05/13

4 Ψήφοι Ψήφισε

Το φύλλο κρούστας δεν είναι εύκολη δουλειά! Είναι δουλειά επαγγελματιών και μάλιστα όχι τυχαίων. Πρέπει να έχει τη σωστή υγρασία για να μη σπάει. Να έχει ίδιο πάχος παντού και να είναι λεπτό , σχεδόν διάφανο. Συνήθως αγοράζω νωπό φύλλο κρούστας από εργαστήριο ή τυποποιημένο από αξιόπιστες εταιρείες για τα γλυκά και τα αλμυρά μου παρασκευάσματα....

Διάβασε τη συνταγή στο https://cretangastronomy.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις