Σπιτικό φύλλο σφολιάτας

Καταχωρήθηκε στις 02/06/10

18 Ψήφοι Ψήφισε

Χωρίζουμε τη ζύμη στη μέση. Σε αλευρωμένη επιφάνεια, ανοίγουμε την κάθε μπάλα σε λεπτό στρόγγυλο φύλλο. Αλείφουμε καλά με την μαργαρίνη και διπλώνουμε τις άκρες στο κέντρο. Αλείφουμε ξανά και επαναλαμβάνουμε το δίπλωμα. Τυλίγουμε τη ζύμη με πλαστική μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 1-3 ώρες. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για το δεύτερο φύλλο.Η συνταγή, με κάποιες μικροαλλαγές, είναι της κ.Αλεξιάδου.

Διάβασε τη συνταγή στο https://taxidistisgeuseis.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις