244
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κούπα/ες
- μπύρα 1 κουτί
- σόδα αναψυκτικό 1 κουτί
- ασπράδι 2 τμχ
- ελαιόλαδο 1 κσ
Ένας απλός, αλλά πάρα πολύ ωραίος χυλός με αλεύρι, μπύρα και ασπράδια αυγών, για να πανάρουμε τα ψάρια και τα λαχανικά μας, έτσι ώστε να γίνονται πιο νόστιμα, να παραμένουν ζουμερά μέσα και να κάνουν μια πολύ ωραία και τραγανή κρούστα απ' έξω. Πρέπει να τον δοκιμάσετε οπωσδήποτε!
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com