63
Υλικά
- αλεύρι 260 γρ
- βρώμη 100 γρ
- καστανή ζάχαρη 140 γρ
- αλάτι -
- αυγά 1 τμχ
- κρόκοι 1 τμχ
- βούτυρο 50 γρ
- ινδοκάρυδο 140 γρ
- χυμός λεμονιού 3 κσ
- κορν φλάουρ 1 κσ
- γάλα εβαπορέ 3 κσ
- ινδοκάρυδο 1 χούφτ
Μου αρέσουν πολύ οι γλυκόξινες γεύσεις στα φαγητά και στα γλυκά. Αλλά κυρίως στα γλυκά. Από τις πιο πρόσφατα αγαπημένες μου είναι η lemon curd που συνδυάζεται υπέροχα με τόσες πολλές διαφορετικές γεύσεις! Την έχετε δοκιμάσει με τηγανίτες ή πανκέικς; Καταπληκτικός συνδυασμός, από τους πιο πετυχημένους που έχω δοκιμάσει. Έχω εδώ και μια εβδομάδα ένα ανοιχτό βαζάκι lemon curd στο ψυγείο και πρέπει να φτιάξω κάτι μ΄αυτό πριν χαλάσει. Κάτι εύκολο και γρήγορο κατά προτίμηση. Καθώς είναι 9 η ώρα το βράδυ πρέπει να αρκεστώ σε αυτά που έχω στο ντουλάπι με τις προμήθειες. Έψαξα λίγο στο διαδίκτυο
Διάβασε τη συνταγή στο mookiesbaker.blogspot.gr