189
Υλικά:6 μήλα50 γρ. βούτυρο2 κουτ. σούπας ζάχαρηΕκτέλεση:Καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβουμε στα τέσσερα, αφαιρούμε την καρδιά και τους σπόρους και κόβουμε κάθε τέταρτο στη μέση. Βάζουμε σε χαμηλή φωτιά ένα τηγάνι με το βουτυρο και όταν κάψει, ρίχνουμε τα κομμένα μήλλα, τα ανακατεύουμε απαλά με ένα ξύλινο κουτάλι για να ροδίσουν απ' όλς τις πλευρές τους και τα πασπαλίζουμε με την ζάχαρη.Δυναμώνουμε τη
Διάβασε τη συνταγή στο xortosyntages.blogspot.com