206
Υλικά
- γάλα εβαπορέ 750 ml
- άνθος αραβοσίτου 1 κουτί
- ζάχαρη 15 κφτ κσ
- σιρόπι καραμέλας 100 γρ
- ζελέ φράουλας 1 συσκ
- πτι μπερ 1 πκτ
ΥΛΙΚΑ: Για την κρέμα: 1100ml νερό 750ml γάλα εβαπορέ 1 κουτί άνθος αραβοσίτου Γιωτης γεύση βανίλια 160γρ.(όχι στιγμής) 15κοφτές κουταλιές τής σούπας ζάχαρη 100γρ σιρόπι καραμέλας Για το ζελέ: 1συσκευασία περιεχόμενο των 2φακέλων ζελέ φράουλα 350ml ζεστό νερό 350ml κρύο νερό 1πακέτο μπισκότα πτι μπερ
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com