65
Υλικά
- σοκολάτα κουβερτούρα 200 γρ
- μαργαρίνη με βούτυρο 50 γρ
- μπισκότα digestive 200 γρ
- ανθότυρο 250 γρ
- φουντούκι 70 γρ
- κακάο 1 κσ
- λικέρ μαστίχα 40 ml
- ζάχαρη άχνη -
Από την Εύη Παπαδοπούλου Yλικά 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 50 γρ. Flora με 25% βούτυρο 200 γρ. μπισκότα με δημητριακά ή τύπου digestive 250 γρ. ανθότυρο 70 γρ. φουντούκια 1 κ.σ. κακάο 40 ml λικέρ μαστίχα Ζάχαρη άχνη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr