111
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- αμύγδαλα 250 γρ
- μαργαρίνη 200 γρ
- βούτυρο 200 γρ
- κανέλα 1 κσ
- ζάχαρη 3 ποτ
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 ποτ
- χυμός μανταρινιού 0.5 ποτ
Υλικά Φύλλο κρούστας 1 πακέτο Αμύγδαλα 250 γρ ψημμένα ψιλοκομμένα Βούτυρο ή μαργαρίνη 200 γρ Κανέλα σκόνη 1 κουτάλι της σούπας Για το σιρόπι Ζάχαρη 3 ποτήρια του νερού Νερό 2 ποτήρια του νερού Πορτοκάλι ή μανταρίνι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr