103
Υλικά
- χυμός πορτοκαλιού 0.25 κούπα/ες
- ζάχαρη 1 κσ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ελαιόλαδο 1 κσ
- αυγά 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ
- καρύδια 3 κσ
- μέλι 0.33 κούπα/ες
- ζάχαρη 0.33 κούπα/ες
Οι προχτεσινές δίπλες έγιναν πολύ καλές. Μου θύμισαν της μάνας μου αλλά απόλυτα ίδιες δεν είναι. Θύμιζαν όμως τη δομή τους. Τις φουσκάλες που έκαναν αμέσως όταν τις έριχνες στο καυτό λάδι. Οι συγκεκριμένες δεν κράτησαν και πολύ λάδι. Καλή επιτυχία εύχομαι αν αποφασίσετε να τις κάνετε!
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com