40
Υλικά
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- αλάτι -
- βούτυρο 125 γρ
- μήλα 4 τμχ
- αλεύρι 2 κσ
- κανέλα 1 κσ
- γαρύφαλλο -
- βιτάμ 0.5 τμχ
- ζάχαρη άχνη -
- κανέλα -
Υλικά: Για τη ζύμη: 2 φλυτζάνια αλεύρι 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ λίγο αλάτι 125 γρ. βούτυρο (μισό βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου) 8 κουταλιές της σούπας κρύο νερό Για τη γέμιση: 4 κόκκινα μήλα κομμένα σε μεγάλα κομμάτια 2 κουταλιές της σούπας γεμάτες αλεύρι 1 κουταλιά της σούπας...
Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr