94
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- μαργαρίνη με βούτυρο 100 γρ
- γιαούρτι 300 γρ
- πεκορίνο 50 γρ
- θυμάρι 1 κσ
- σπανάκι 100 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ
- μπέκιν πάουντερ 10.5 κσ
- φουντούκι 60 γρ
- φέτα 50 γρ
- αλάτι 1 κγ
- πιπέρι -
- αχλάδι 4 τμχ
- ξύδι βαλσαμικό 3 κσ
- καστανή ζάχαρη 1 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
5 αβγά 100 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 300 γρ. γιαούρτι 50 γρ. πεκορίνο 1 κ.σ. θυμάρι 100 γρ. φύλλα σπανάκι 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 11/2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ 60 γρ. φουντούκια 50 γρ. φέτα 1 κ.γ. αλάτι Πιπέρι 4-5 αχλάδια ώριμα 3 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο 1 κ.σ. ζάχαρη καστανή 2 κ.σ ελαιόλαδο Άλτις Αλάτι- πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr