254
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 200 γρ
- αραβοσιτέλαιο 180 γρ
- γάλα 180 γρ
- αλεύρι 380 γρ
- μπέκιν πάουντερ 3 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- βανίλια 1 κγ
- κακάο 2 κσ
- γάλα 5 κσ
- κεράσια 400 γρ
- βούτυρο 200 γρ
- λικέρ περγαμόντο 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- κακάο 80 γρ
- ζελατίνη 5 φύλλα
Donauwellen στη Γερμανική γλώσσα σημαίνει "το Κύμα του Δούναβη".Τα κύματα του Δούναβη, λοιπόν, σε στρώσεις γι αυτό το δημοφιλές, παραδοσιακό επιδόρπιο στη Γερμανία και την Αυστρία και μάλιστα 5 επάλληλες και διαφορετικές για πενταπλή αποθέωση της γεύσης.Η διαδικασία είναι σύνθετη αλλά βατή. ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es