85
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 125 γρ
- ζάχαρη 125 γρ
- αυγά 4 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 160 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- πορτοκάλι 0.5 τμχ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- κανέλα 0.5 κγ
- ξερά σύκα 200 γρ
- ξερά βερίκοκα 200 γρ
- ξερά δαμάσκηνα 200 γρ
- σταφίδες 200 γρ
Υλικά
125 γρ. βούτυρο αγελάδας
125 γρ. ζάχαρη
4 αυγά
160 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
ξύσμα από ½ πορτοκάλι
ξύσμα από ½ λεμόνι
½ κ.γ. κανέλα
200 γρ. ξερά φρούτα, ψιλοκομμένα (π.χ. σύκα, βερίκοκα, δαμάσκηνα, σταφίδες)
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr