67
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 100 γρ
- ζάχαρη 350 γρ
- αλάτι 2 γρ
- αυγά 270 γρ
- κρέμα γάλακτος 150 γρ
- πορτοκάλια 3 τμχ
- αλεύρι μαλακό 300 γρ
- μπέκιν πάουντερ 8 γρ
- κονιάκ 30 γρ
Αφρατο,μυρωδατο και πεντανοστιμο κεικ πορτοκαλι με σιγουρη επιτυχια!!!
Προκειται για την αυθεντικη συνταγη των Ζαχαροπλαστειων Κωνσταντινιδη με ιστορια
στα γλυκα απο τη Μικρα Ασια!!!
Δοκιμαστε το!!!... ΥΛΙΚΑ
100 γραμ. Αγελαδινό βούτυρο
350 γραμ. Ζάχαρη
2 γραμ. Αλάτι
270 γραμ. Αυγά ολόκληρα (περίπου 5 αυγά)
150 γραμ. Ζωική κρέμα γάλακτος 35%
Ξύσμα από...
Προκειται για την αυθεντικη συνταγη των Ζαχαροπλαστειων Κωνσταντινιδη με ιστορια
στα γλυκα απο τη Μικρα Ασια!!!
Δοκιμαστε το!!!... ΥΛΙΚΑ
100 γραμ. Αγελαδινό βούτυρο
350 γραμ. Ζάχαρη
2 γραμ. Αλάτι
270 γραμ. Αυγά ολόκληρα (περίπου 5 αυγά)
150 γραμ. Ζωική κρέμα γάλακτος 35%
Ξύσμα από...
Διάβασε τη συνταγή στο nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.com