158
Υλικά
- βούτυρο 250 γρ
- αυγά 4 τμχ
- σοκολατούχο γάλα 450 ml
- ζάχαρη 150 γρ
- βανιλίνη 2 τμχ
- φαρίνα 500 γρ
- κουβερτούρα 125 γρ
- γάλα φρέσκο 2 κσ
- βούτυρο 1 κσ
Tο κέικ δεν είναι ένα απλό χτύπημα βουτύρου, αυγών και ζάχαρης στο μίξερ, ή ένα φούρνισμα... Είναι συναίσθημα...Σήμερα λοιπόν έμπλεξα το αγαπημένο σε όλους μας milko σε ένα απολαυστικό κέικ που μοσχοβολάει με το που το αδειάζεις στη φόρμα για να το ψήσεις. Η γεύση του όσο μένει γίνεται πιο έντονη και πιο χορταστική! Αλλά πόσο να μείνει?
Διάβασε τη συνταγή στο voutyromelo.blogspot.com