57
Και για να σας κάνω λίγο να ζηλέψετε θα σας βάλω πρώτα μια φωτογραφία που έψαχνα μέρες τώρα αλλά μου είχε κρυφτεί μέσα στα τόσο καλά αποθηκευμένα αρχεία μουΠασχαλινό πρωινό στην Πολωνία. Μη μου πείτε ότι δε θα θέλατε κάτι από όλα αυτά για πρωινό;;;Αγγελική μου είπε ότι ένα μυστικό για να μη σκάει στην επιφάνεια το κέικ είναι να έχει την επιθυμητή θερμοκρασία ο φούρνος την οποία μπορούμε να ελέγχουμε με θερμόμετρο κι όχι με το θερμοστάτη. Αυτό το έκανα και είδα ότι ο θερμοστάτης μου δουλεύει ικανοποιητικά.Δυο ακόμη πράγματα που διάβασα και πρέπει να προσέξουμε είναι1. Να μην ανακατέψουμε γι
Διάβασε τη συνταγή στο asproylas.blogspot.com