65
Υλικά
- αλεύρι 230 γρ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- κανέλα 0.5 κγ
- μοσχοκάρυδο 1 κγ
- ζάχαρη 300 γρ
- λάδι 0.5 φλ
- σπορέλαιο 0.25 φλ
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- πουρές κολοκύθας 1 φλ
- αυγά 2 τμχ
- βανίλια 0.5 τμχ
- νουτέλα 8 κσ
Ποια η διαφορά του bread από το cake; Και μη μου πείτε τη προφανή απάντηση ότι το ένα είναι γλυκό και το άλλο πολύ απλά είναι το ψωμί. Μιλάω για την αμερικάνικη κουζίνα κυρίως που άλλες φορές η ίδια ζύμη αναφέρετε ως cake και άλλες φορές ως bread. Δεν έχει καμία σχέση με την υφή της ζύμης, πολύ σφιχτή, πολύ υγρή ή αφράτη, αλλά ούτε και με τη γέμιση ή τα πρόσθετα συστατικά, όπως φρούτα, ξηρούς καρπούς, σοκολάτα, καραμέλες ή ότι άλλο σας έρθει στο μυαλό. Μετά από άπειρες βόλτες στο διαδίκτυο οι μόνες (ασήμαντες) διαφορές που διαπίστωσα είναι ότι: Πρώτον το bread μπαίνει μόνο σε μακρόστενη...
Διάβασε τη συνταγή στο mookiesbaker.blogspot.gr